ACTIE PAASEIEREN

Terug van even weggeweest!

Na de succesvolle edities bij Blue Cats Ieper organiseert Basket SKT Ieper een paaseitjes-verkoop. Van 4/02 tot 11/03 kunnen zakjes van 250 en 500 gram besteld. In samenwerking met Bakkerij & Carrefour Express Versavel worden zakjes samengesteld die bestaan uit een mengeling van fondant, melk en witte chocolade met telkens een mix vulling.

De Paaseitjes-actie gaat integraal naar de jeugdwerking van Basket SKT Ieper.

Alle spelers en -speelsters van de best verkopende ploeg krijgen de maaltijd op onze Fin de saison aangeboden van de club, en de persoon met de meeste bestellingen achter zijn/haar naam wordt samen met 3 genodigden uitgenodigd op een VIP naar keuze bij onze Lions A of Cats A. Vergeet zeker niet je eigen naam te gebruiken bij het bestellen, en je ploeg aan te duiden bij de notities in je bestelling.

EENVOUDIG ONLINE BESTELLEN?
Bij voorkeur bestel je online. Dit doe je hieronder, waarna je via e-mail je bestelnummer en de instructies krijgt om je overschrijving uit te voeren.

OFFLINE BESTELLEN?
Vraag een bestelformulier in onze BKSTIPR kantine tijdens de jeugdwedstrijden tussen 4/2 tem 11/03.
Breng je bestelformulier terug binnen ten laatste 11/03 en betaal je bestelling ter plaatse met cash geld.

Je bestellingen kun je afhalen op 28 en 29 maart in onze BSKTIPR kantine!

Een schitterende verkoop toegewenst!

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.