ABONNEMENTEN

Het basketbal seizoen trekt zich gestaag op gang in de Ieperse Sporthal. De eerste wedstrijden van onze Lions (heren), Cats (dames) en Cubs (jeugd) zijn reeds achter de rug en waren een geslaagde test voor onze club. Dankzij jullie bereidwillige medewerking (het vooraf reserveren van tickets, het volgen van de verplichte richtlijnen…) hebben we kunnen aantonen dat onze club in staat is basketbal coronaproof te organiseren.
Dat brengt ons meteen in ideale positie om ook de competitie begin oktober veilig op gang te trekken met 2 keuzes van abonnementen voor alle competitiematchen Lions & Cats (geen beker en play-off). Niet alleen is de prijs voordeliger maar krijgen jullie per mail voorrang bij het bestellen (met verplichte registratie) van de momenteel 200 “coronaproof” plaatsen per match.

BASIS

100 / SEIZOEN
  • Lions & Cats
  • Zaaldeel 1 & 3
  • Standaard tribune
  • Competitiewedstrijden
Abonnees die een BASIS UPGRADE* aanschaffen, krijgen de mogelijkheid om in een vaste bubbel hun genummerde zitplaaten (zolang de voorraad strekt) te nemen op de centrale tribune. Deze vaste zitplaatsen blijven gans het seizoen van kracht. Gelieve dit duidelijk te vermelden in het commentaarveld bij bestelling.

BESTELLEN