NIEUWS

Na het aankondigde afscheid van coach Stijn Noppe, kunnen we jullie melden dat Simon Segier volgend seizoen de sportieve leiding van de Lions C op zich neemt.

Simon is geen onbekende binnen onze club. Tot en met het seizoen ’19 – ’20 was hij als speler actief bij het toenmalige Melco C en jeugdcoach bij verschillende ploegen. Een reeks blessures en bijhorende operaties deden hem de overstap maken naar een rol als coach van een seniorploeg.

Zijn eerste seizoen als coach van onze Lions D werd dankzij Covid een stuk ingekort, toch kon hij tijdens de weinig gespeelde wedstrijden het potentieel zien van zijn ploeg. De klik tussen ploeg en coach scheert vooral dit seizoen hoge toppen: in 3e provinciale bevinden zijn troepen zich op een mooie eerste plaats na de eerste ronde, waarbij hij ook de jeugd volop kansen geeft zich te ontplooien in een seniorploeg. In de 2e ronde mogen ze opnieuw beginnen strijden vanaf een gedeelde 2e plaats.

Reden te meer om deze gedreven jonge coach het vertrouwen te geven en te verschuiven naar onze Lions C, succes Simon!

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.