NIEUWS

Komend weekend worden volgende bekerwedstrijden afgewerkt:

Basket SKT Ieper Cats A – Wytewa Roeselare DSE A (Zondag 19.2.2023 – 14u00 – Sporthal I, Ieper)

Onze Cats werken dit weekend hun 1/4 finale voor de beker van West-Vlaanderen af tegen Wytewa Roeselare (2e Landelijke). De ploeg van Coach Maes tankte vorig weekend wat extra vertrouwen met de winst tegen de HOT Kortrijk Spurs DSE A (60-49). Na de blessuregevoelige seizoensstart is de motor van onze Cats volledig op temperatuur en werd het bekeravontuur hoog op de agenda geplaatst door de ploeg. Supporters op post!

Amon Jeugd Gentson J16A – Basket SKT Ieper J16A (zaterdag 18.2.2023 – 13u00 – Prov. sporthal Henleykaai)

Onze J16A trekt zaterdag naar de Henleykaai in Gent waar ze de 1/2e finale voor de Beker van Vlaanderen afwerken. In de competitie moest het team van coach Noppe reeds 2 keer het onderspit delven en aast voor op revanche om zo hun bekeravontuur verder te kunnen zetten. Supporters die twijfelen om de verplaatsing te maken, de ploeg zal jullie steun hard appreciëren. Bovendien is Gent een aantrekkelijke stad met veel bezienswaardigheden en leuke culinaire adresjes. Maak er een daguitstap van!

BC Red Sharks Koekelare M19A – Basket SKT Ieper M19A (zondag 19.2.2023 – 14u45 – Gem. Sporthal Koekelare)

De Red Sharks M19A spelen in de reeks van onze M19B, maar krijgen nu dus onze M19A op bezoek. Onder leiding van coach Vaneecke proberen onze M19A zondag door de voorrondes van de Beker van West-Vlaanderen te walsen.

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.