NIEUWS

Versterking voor onze Lions B komend seizoen! Thomas Witdouck en Pallieter Bevernage komen beiden over van House of Talents Spurs!

Beide spelers stellen zichzelf graag aan jullie voor:

“Mijn naam is Thomas Witdouck, ik ben 25 jaar en woon in Gullegem. Het merendeel van mijn jeugdopleiding genoot ik bij BBC Gullegem. Op mijn 17e trok ik naar Holstra Wevelgem waar ik 3 jaar speelde. Daarna kwam ik uit voor KBTK wat na de fusie Kortrijk Spurs werd.

Ik ben 1,94m groot en speel op de (power)forward positie. Ik ben een teamplayer en geef me in elke wedstrijd 100 procent voor de overwinning. Daarbij staat defense op de eerste plaats.

Ik kijk er naar uit om volgend seizoen bij Ieper te spelen en iedereen in en rond de club te leren kennen!”

“Ik ben Pallieter, 22 jaar. Ik zette mijn eerste stappen in het Basket bij Wevelgem waar ik 5 jaar heb gespeeld. Daarna werd ik uitgenodigd door Kortrijk om op landelijk niveau te spelen. Sinds mijn 16de begon ik te proeven van Seniorbasket. De jaren daarna kon ik de fanions combineren met een landelijke jeugdploeg. Ik genoot in Kortrijk van een heel mooie opleiding. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging in Ieper.”

Welkom in Ieper Thomas & Pallieter 🦁💙

📷 Philippe Dekoker

#bsktipr#basket#skt#ieper#onecoolteam

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.