NIEUWS

πŸ€ | UPCOMING GAMES

Basket SKT Ieper LIONS A
πŸ†š Hubo Limburg United HSE B
🏟️ Stedelijke Sporthal Ieper
πŸ• 20u45
πŸ† Top Division Men One

Ook komend weekend wordt er opnieuw gebasket!

Op zaterdag bijten onze Lions D en C de spits af.

De Lions D konden vorig weekend wat opschuiven in het klassement na hun overwinningen tegen Koksijde en De Panne. Zaterdag wacht hen Spie Izegem, waar in de heenwedstrijd moeizaam gewonnen werd.

Onze Lions C blijven dan weer ongeslagen in 1e provinciale. Ook de moeilijke verplaatsing naar Zwevegem-Deerlijk werd vakkundig afgerond. Zo blinken ze met 14 op 14 nog altijd op plek één. Dit weekend wacht hen Hostra WINGS Wevelgem-Moorsele.

Okapi Aalst, dat is de tegenstander van onze Lions B. Na een makkelijke overwinning in Koksijde blijven onze Lions in het spoor van Avanti.

Tot slot sluiten onze Lions A de basketavond in de Ieperse Sporthal af. Na de verloren midweek wedstrijd tegen Waregem, ontvangen onze Lions de jonge garde van Hubo Limburg United. De inzet van de avond? Een 5e plaats in het klassement.

Ook op zaterdag spelen onze Cats B en C. Onze Cats B trekken richting Oedelem, dat net onder hun geklasseerd staat. Na een weekje rust zijn onze Cats er helemaal klaar voor.

Onze Cats C trekken richting Zwevegem waar ze de nederlaag van vorige week tegen Kortrijk hopen door te spoelen.

Onze Cats A genieten van een vrij weekend.

Let’s goooooπŸ˜ΊπŸ¦πŸ’™

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.