NIEUWS

UPCOMING GAMES 5222

Ons competitieweekend werd gisteren goed ingezet met een zege door onze Lions C. Na een moeilijke wedstrijd werd de overwinning toch binnengehaald, 71-73. Zo blijven onze Lions C ongeslagen in 1e provinciale en pronken ze op een logische 1e plek in de rangschikking! Proficiat Lions!

Vandaag is het de beurt aan onze Cats. Om 16 uur nemen onze Cats B het thuis op tegen Carrefour Market Basket Blankenberge, de enige ploeg in 1e provinciale die nog ongeslagen is. Kunnen onze Cats stunten en hun 4e overwinning op rij een rij boeken? Na onze Cats B, is het de beurt aan de Cats A. Tegenstander van dienst is Hasselt BT. Na de nederlaag in Aalst hopen de Cats van coach Ringo opnieuw aan te knopen met een overwinning.

Supporters op post voor deze thuiswedstrijden!Later op de avond trekken onze Lions A, zonder de geblesseerde Anton, richting LDP Donza. Beide ploegen staan met hetzelfde record (7-4). Vorig weekend wonnen de mannen van coach Desloovere in en tegen Waregem. De laatste wedstrijd van onze Lions dateert dan weer van 19 januari, op het veld van Guco.

Op zondag is het de beurt aan onze Lions D en B.
Om 13 uur spelen de Lions D in en tegen Oostende. Na een moeilijke wedstrijd vorige week willen ze opnieuw de rug rechten. De Lions B hopen de nederlaag van tegen Avanti door te spoelen met een klinkende overwinning op het veld van Panters Baasrode.

Let’s get it Cats & Lions 😺🦁💙

#bsktipr#basket#skt#ieper#onecoolteam

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.