NIEUWS

Geen twee zonder drie…

Volgend seizoen verwelkomen we een nieuwe kracht op de guardpositie, Jarne Vandenabeele. Hij komt net als Sam Lambrecht over van KBBC Oostkamp.

Jarne stelt zichzelf graag kort aan jullie voor.

“Ik ben Jarne, 20 jaar en woon in Oostende. Ik speelde tot vorig seizoen mijn volledige opleiding bij BC Oostende. Ik doorliep er alle jeugdreeksen van de peanuts tot de U21 en speelde voor de basketbalschool en KBGO Finexa One in Top Division Two. Vorig jaar maakte ik de overstap naar KBBC Oostkamp in dezelfde reeks.”

“Mijn honger en wil om op het hoogste niveau te spelen is nog altijd bijzonder groot. Toen Basket SKT Ieper me de kans aanbood om een reeks hoger te gaan spelen, was ik uiteraard zeer blij dat die gelegenheid zich voor deed. De club is bijzonder ambitieus en dat is precies wat ik in mijn basketbal zoek.”

“De voorbije twee keer dat ik tegen Ieper speelde won ik. Dus alleen maar goede herinneringen aan Ieper, haha. In de toekomst zal die score omgekeerd moeten zijn. Ik zie het ongelofelijk zitten om de komende jaren met Ieper een gooi te doen naar de hoofdprijs in Top Division One.”

Welkom Jarne 🦁💙

#bsktipr#basket#skt#ieper#onecoolteam

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.