FIN DE SAISON

Dat we een ‘Fin de Saison’ organiseren om het seizoen in stijl af te sluiten, daar kon niemand de afgelopen weken naast kijken.

Aangezien ons ONE COOL TEAM wat groter is uitgevallen dan verwacht, verwelkomen we de meer dan 500 ingeschrevenen op een NIEUWE LOCACTIE: COLOR BY CHERCHYE (PADDEVIJVERSTRAAT 58, IEPER).

Aan het concept wordt niks gewijzigd: Het team van Jurgen Crombez (De Lissewal – Yperley) blijft instaan voor de catering, de award-show brengt alle spelers en speelsters bijeen onder het deskundig oog van Evelien Vanwalleghem, we nemen een grote groepsfoto en gooien de benen los op het enthousiasme van Marc Thometschek.

In de Paddevijverstraat voorzien we eenrichtingsverkeer en parkeergelegenheid. De parking van Color By Cherchye wordt omgedoopt tot een afgesloten ‘speelkoer’ met een springkasteel, en uiteraard een basketdoel zodat de kids zich veilig kunnen amuseren.

De foto nemen we graag uniform, we vragen jullie allen om je clubpolo aan te doen!

Tot woensdag!

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.