NIEUWS

What a weekend 🤩

Dit weekend wonnen maar liefst al onze Cats en Lions hun wedstrijd!!

Zaterdagnamiddag gaven onze Cats B en C het goede voorbeeld.

Onze Cats B vonden de weg naar de ring makkelijk en wonnen met 94-69 van de leider in eerste provinciale!

Ook onze Cats C haalden de overwinning makkelijk binnen, KBOB werd met duidelijke cijfers huiswaarts gestuurd, 72-33.

Uiteraard konden de Cats A niet achterblijven. Opponent was Willebroek dat nog maar 1 competitiewedstrijd verloor. Onze Cats smeerden hen hun tweede nederlaag van het seizoen aan met een duidelijke twintiger, 73-51.

Onze Lions B trokken dan weer naar de sfeervolle zaal d’Hoogploate. Met snel en mooi basket haalden ze hun 6e zege van het seizoen binnen, 63-85.

Op hetzelfde moment volgden onze Lions D het goede voorbeeld, na een moeilijke trainingsweek werd een volwassen wedstrijd gespeeld, met winst tot gevolg, 64-71.

Op zondag was het eerst de beurt aan onze Lions C, de ongeslagen leider in eerste provinciale. Zij trokken naar titelkandidaat KGBO Finexa Oostende. Na drie sterke quarters werd het nog bibberen in slot, maar uiteindelijk haalden ze de overwinning toch binnen. Het werd uiteindelijk 72-74.

Onze Lions A trok gehavend richting Gembo. Zonder Devacht, Mertens, Mestdagh en Diallo werd toch de overwinning binnengehaald, dankzij een sterk collectief.

Proficiat aan alle Cats, Lions en coaches 😺🦁💙

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.