NIEUWS

2712

Tijdens het weekend van 27 en 28 november gaan de wedstrijden nog door volgens het CST- en mondmaskerprotocol.

ZATERDAG

Zaterdag om 9u ontvangen onze CUBS G14 B de buren van House Of Talents Kortrijk Spurs G14 B. Vanaf 11u nemen de CUBS M16 B het op tegen BJM-Gembas Knesselare M16 A. En om 13u00 nemen de CUBS J16 A de laatste jeugdwedstrijd van de dag voor hun rekening, dit tegen de Antwerp Giants J16 A.

Onze LIONS D en C komen deze week niet op het parket. Vanaf 18u30 doen onze Lions B dat wel, deze week ontvangen ze BBC Olympia.

Om 20u45 kunnen onze LIONS A voor de (voorlopig) laatste keer in 2021 aangemoedigd worden. Na de collectief sterke prestaties en bijhorende overwinningen tegen House of Talent Spurs en Gembo Borgerhout, gaan onze LIONS A op zoek naar hun derde overwinning op een rij. Guco Lier is de tegenpartij van dienst.

ZONDAG

Op zondag staan er nog 3 jeugdmatchen op het programma.

Om 9u starten de CUBS G08 A de dag tegen BBC Gullegem G08 A en de CUBS M14 B tegen Avanti Brugge Dames M14 A. Om 11u sluiten de CUBS J16 B de thuiswedstrijden van dit weekend af tegen Olympos Marke J16 A.

MAATREGELEN

Wie naar de Ieperse sporthal afzakt vragen we om zijn Covid Safe Ticket aan de ingang klaar te hebben, en ten allen tijde zijn/haar mondmasker op te houden (vanaf de leeftijd van 10 jaar). Enkel wie sport, kan dit zonder mondmasker doen.

In de kantine werken we volgens tafels van 4 personen. Bij het verplaatsen zet je je mondmasker op. Om 23u sluit de kantine volgens de maatregelen voor de horeca.

Gelieve bovenstaande regels, en het werk en de instructies van onze vrijwilligers te respecteren.

Hou het veilig.

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.