NIEUWS

Alle seniormatchen vinden komende weekend plaats op zaterdag.

Starten doen we om 16 uur, met de wedstrijd van onze Lions D tegen de mannen van De Panne. Na de overwinning van vorige week gaan ze voor het eerst dit seizoen opzoek naar een tweede overwinning op een rij.

Een uurtje later is het de beurt aan onze Cats A en B. Zij spelen op hetzelfde moment in en tegen ION Basket Waregem. Beide ploegen hopen de goede vorm te bevestigen.

Om 18 uur komen onze Cats C op het parket, zij kijken Carrefour Market Basket Blankenberge B in de ogen. Vorige weekend wonnen onze Lions B in d’Hoogploate, nemen onze Cats C opnieuw de overwinning mee naar Ieper?

Zoals net vermeld wonnen onze Lions B vorige week in Blankenberge, kunnen ze dit nogmaals herhalen? Tegenstander deze week is hekkensluiter BBC Olympia Denderleeuw, opworp om 18u30.

Tot slot sluiten onze Lions A de basketavond af met een thuiswedstrijd tegen Guco Lier. Na de knappe en collectieve overwinningen tegen Kortrijk Spurs en Gembo Borgerhout gaan de Lions van coach Minne opzoek naar hun derde overwinning op een rij.

Onze Lions C krijgen weekje extra rust om te genieten van hun overwinning op het veld van KGBO Finexa Oostende.

Let’s goooo 😺🦁💙

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.