NIEUWS

Basket SKT Ieper schaart zich volledig achter het statement van Basketbal Vlaanderen, ook in onze basketgemeenschap is geen plaats voor fysiek geweld en dragen we fairplay en positief supporteren hoog in het vaandel.

Lees hieronder een stukje van de tekst vanuit Basketbal Vlaanderen, het volledige artikel lees je op deze link: https://www.basketbal.vlaanderen/nieuws/reactie-na-fysiek-geweld-ten-opzichte-van-scheidsrechtershttps://www.basketbal.vlaanderen/nieuws/reactie-na-fysiek-geweld-ten-opzichte-van-scheidsrechters

Het is de verantwoordelijkheid van de hele basketbalcommunity om het imago van onze sport hoog in het vaandel te houden. Zowel clubs, spelers, officials, supporters en federatie moeten samen werk maken van een positief sportklimaat. We roepen bij deze dan ook op dat iedereen hierbij zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Als federatie werken we daarvoor aan een grotere communicatiecampagne en tools rond positief supporteren.

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.