NIEUWS

🏆 | EUROMILLIONS BASKETBALL CUP

Komende zondag geven we Hubo Limburg United partij in de Euromillions Basketball Cup. 

Hubo Limburg United, dat in 2014 werd opgericht en sindsdien in de hoogste afdeling speelt, won vorig seizoen de bekerfinale met 6 punten verschil van niemand minder dan Filou Oostende. De regerende bekerhouder pakte deze zomer uit met twee toptransfers door Belgian Lions Maxime De Zeeuw en Quentin Serron terug naar België te halen. Aangevuld met Amerikanen Stein en Hammonds, de Belgische vaste waarden Desiron, Delalieux en Lambot, en daarbovenop heel wat jeugdig geweld (waaronder de topspeler uit TDM1 van vorig seizoen Toon Ceyssens), beschikt Limburg United over een heel competitieve kern in hun tweede BNXT-League seizoen. 

Onze Lions begonnen vorige week aan de competitie met een overwinning tegen promovendus BCCA Neufchâteau in een moeizame wedstrijd en zetten zo hun zegereeks verder. Enkel KBBC Oostkamp was in de eerste oefenwedstrijd te sterk.

Kunnen onze Lions, net zoals tegen Hubo Limburg United B in de eerste ronde van de Beker, stunten en hun 6e overwinning op rij boeken?

Aanschouw het komende zondag om 15 uur in de Ieperse Sporthal!

Kom jij ook onze Lions aanmoedigen?

Tot zondag 🦁💙

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.