NIEUWS

Ringo Decaestecker
Ringo Decaestecker blijft ook volgend seizoen coach van onze Basket SKT Ieper Cats A! Na het eerste seizoen onder Decaestecker eindigden onze dames op een mooie vijfde stek. Vorig seizoen werd de kern in de breedte sterker en hoopte coach Ringo met zijn dames om minstens even goed te doen. Corona stak er echter een stokje voor… Nu blijft coach Ringo aan boord om volgend seizoen opnieuw te knallen met zijn Cats

Xania Bollenberg
Komend seizoen vervoegd Xania Bollenberg de selectie van onze Basket SKT Cats A. De 22-jarige Oostendse point guard komt over van KBOBBASKET. Het wordt haar eerste ervaring weg van huis.

Nohaila Msili
De komende twee seizoenen versterkt Nohaila Msili onze Basket SKT Cats A! Na enkele mooie jaren bij Kortrijk Spurs kiest de 21-jarige power forward voor het project binnen onze club.

Contractverlengingen
Na de aangekondigde transfers van Xania Bollenberg en Nohaila Msili naar onze Basket SKT Ieper Cats A, zijn we verheugd ook volgende contractverlengingen te kunnen aankondigen

Laura Mestdagh – 2 seizoenen
Loes Breughe – 1 seizoen
Margaux Schepens – 1 seizoen
Marieke Versavel – 1 seizoen
Pippa Demeulenaere – 1 seizoen
Quirine Verstraete – 2 seizoenen
Yuna Dehullu – 1 seizoen

Met deze 9 speelsters hebben het sportief bestuur en coach Decaestecker de kern voor het seizoen 2021 – 2022 bijna rond.

Afscheid
We nemen afscheid van Sofie Pattyn die haar basketschoenen spreekwoordelijk aan de haak hangt, al sluit ze een terugkeer in de vorm van recreatief basketbal zeker niet uit.

Elke Vandenbilcke en Marthe Bucquoye zullen volgend jaar onze Basket SKT Ieper Cats B versterken en blijven beschikbaar voor onze Cats A.

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.