NIEUWS

Op zaterdag 12 februari 2022 waren alle elementen in de Ieperse sporthal aanwezig om er een topavond van te maken. Een affiche om van te smullen, een valentijnsbar met muzikale ondersteuning, een Basket SKT Business Club om van te genieten dankzij Het Dépot en vooral supporters die na de covid-break snakten naar live basketbal.

Onze Lions A hadden het begrepen, en zorgden voor een denderende overwinning tegen het niet te onderschatten Wanty Gent Hawks. Enkel in het 2e quarter konden de bezoekers een vuist maken tegen een uitgekookt Ieper. De sfeer tijdens en na de match loog er niet om.

Tijdens de sportieve onderbrekingen werden de tribunes verwend met een dansende streling voor het oog, de Koninklijke Ieperse Snoezepozen, een knipoog naar de 9e Ladies Night.

Ook de tombola werd een succes dankzij onze talrijke sponsors: Fietsen Defever, Juwelier Devick, Aux Trois Savoyards, Casa Verde, Estiek Purra Bellezza, Het Huis van de Lingerie, Beauty Center Sofin, ‘t Hemelryck, DIPP International, La Broche, Fleur Fine en Vita Verde

Beelden van de match kunnen, dankzij Mario Verhaeghe, gevonden worden op deze link: https://www.facebook.com/mario.verhaeghe.3/posts/5000610176663625

basketieper.be maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken en verder te surfen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.