CORONA RICHTLIJNEN PLOEGVERANTWOORDELIJKEN

Binnenkort komt ook jouw club op bezoek in Ieper, en graag geven we U wat informatie mee om het bezoek zo vlot, sportief én gezond mogelijk te laten verlopen. Mocht U bijkomende vragen hebben kan U ons Coronasafe team steeds contacteren op het mailadres coronasafe@basketieper.be.

 

Richtlijnen voor de ploeg

Je kunt de richtlijnen voor spelers en supporters vinden op onze “corona” pagina https://www.basketieper.be/corona-safe/. Voor de aanwezigheid van de supporters passen we een beperking toe van 12 supporters (naast 16 spelers en stafleden) per ploeg, dit wegens de beperkte capaciteit in onze tribunes. Voor de senioreswedstrijden vragen we op voorhand de namen van de 12 supporters op te geven via mail naar het Corona safe team. Voor de jeugdwedstrijden is dit niet noodzakelijk. Ons Corona safe team is uiteraard beschikbaar om jullie vragen hieromtrent te beantwoorden.

 

Kleedkamers

De kleedkamers zijn beschikbaar voor de ploegen voor en na de wedstrijd (enkel voor spelers en staf). Zorg er voor dat je de aangegeven kleedkamer gebruikt en beperkt de tijd in de kleedkamers tot het minimum. Wanneer je geen schoenen draagt in de kleedkamer (bijv. tijdens het douchen) is het dragen van teenslippers verplicht. Breng deze dus zeker mee.

Na het omkleden in de kleedkamer gaan de ploeg en staf naar het middenplein tussen de twee wedstrijdterreinen. Daar wachten de spelers samen in team en op afstand van de andere teams tot hun terrein vrij is. Wacht dus om het terrein te betreden tot dit volledig ontruimd is na de vorige wedstrijd en de spelersbank, stoelen en wedstrijdtafel ontsmet zijn. Contacten tussen de wisselende teams wordt vermeden.

 

Water

Basket SKT Ieper stelt géén flessen water meer ter beschikking. In samenwerking met de stad Ieper is een waterfontein beschikbaar waar iedereen zijn/haar individuele drinkbus kan vullen. Echter is deze waterfontein omwille van Corona momenteel uitgeschakeld, dus vragen wij dat alle spelers een voldoende gevulde individuele drinkbus meebrengen, en dat spelers zelf (of jullie club) reserve zou meebrengen.

 

Seniores : broodjes na de wedstrijd

Basket SKT Ieper zal geen belegde broodjes aanbieden na afloop van seniores-wedstrijden. Gelieve jullie spelers hiervan te informeren zodat zij desgewenst zelf iets kunnen voorzien.